Természetes, sötét zöld malachit zöld malachit kő példányok / Boutique érc az enyém mark durva kő kő

Rendelkezésre állás: Készleten

Ft25 323

Termékleírás

Szállítási tevékenység Eladó Promóció 2015-10-01 11:04 --2015-12-31 23:59 határidő korlátozott számú vásárol! Egyes megrendelések több mint 199 Jüan Ingyenes szállítás (Nem a régió: Tajvan, Hong Kong, Makaó, illetve a tengerentúlon)

Ez az esemény arra korlátozódik, hogy a rendszeres ár árut, nem beleértve a nehéz rakomány, 7-szeres, Akciós! 20 yuan több, mint a teljes mennyiségű árut szállítanak!

Bolt minden nap az új, kérjük, könyvjelző velünk! ** Wanbao ásványi **

Ásvány Név: malachit

ID: ykq03

Méret: 7,5 cm * 6,5 cm * 5cm

Nagyon fontos: Kérjük, vegye figyelembe, hogy a méret, akkor egy uralkodó alatt a saját gesztusok Kazahsztán. Makró felvétel tárgy jelenik meg nagyobb, mint maga!

Súly: 235g

Származási Hely: Yunnan

leírás:

Hallottam, malachit, malachit mindenki azt fogja hinni, a klasszikus eredetű Yangjiang. De most már majdnem kimerült Yangjiang malachit.

Az eredete ennek a csoportnak a malachit Yunnan. Yunnan hozam malachit önmagában nem nagy, de más eredetű jellemzők Yangjiang, vett egy ragyogó csillag. Ez a csoport a Yunnan malachit malachit rendben van, ajánlott gyűjtemény!

Malachit Leírás:

Malachit egy ősi jade anyag. Az angol neve, malachit Malachit származik a görög Mallache ,jelentése "Zöld" . Ősi Kínai neve malachit, mint a "Zöld" , "Malachit zöld" Vagy "Zöld Langgan" . Malachit, mert a színe hasonlít egy pávatoll zöld foltok, illetve ilyen gyönyörű név. Malachit termelt az oxidációs zóna réz-szulfid betétek, gyakran más réz ásványi anyagok szimbiotikus (kristályait, chalcocite, cuprite, natív réz, stb.). A világ híres eredete Zambia, Ausztrália, Namíbia, Oroszország, Zaire, az Egyesült Államokban és / vagy más régiókban. Kína elsősorban a Yangchun, Guangdong, Hubei, majd északnyugati Yellowstone.

*** Az összes kép készíthető ilyen, kérem, legyen nyugodt vásárlás ***

  • Készülék Típus: darab
  • Csomag Súlya: 2.0kg (4.41lb.)
  • Csomag Méret: 4cm x 4cm x 3cm (1.57in x 1.57in x 1.18in)

  • Kristály morfológia: Egyéb
  • Árucikk formájában: durva
  • : Malachit

Vélemények

Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek

A legjobb