BST501 Plus - autó motor elektromos probléma teszter (teszt érzékelők, elektromos vezetékek, ECU, üzemanyag befecskendezők, üzemanyag-szivattyú, compon)

Rendelkezésre állás: Készleten

Ft61 983

Termékleírás

BST501 Plusz Autó Motor Elektromos Probléma Teszter

Bevezetés a BST501 Plusz autó motor elektromos probléma teszter

BST501 Plus egy új teszter kutatott, fejlett által előállított BST gyártó. Ez egy frissített változata BST501. Pedig BST501 Plusz egyesíti funkciók BST501 üzemanyag befecskendező teszter, BST202 üzemanyag pumpa teszter, BST103 autóipari érzékelő szimulátor, valamint BST105 autóipari érzékelő impulzus teszter. Ez használt teszt probléma minden elektronikus alkatrészek kapcsolódik a motor elektromos áramkör. Hogy rövidzárlat meg rossz föld könnyű megtalálni. Ez egy szükséges teszter javítás, motor probléma. Hogy a motor elektromos probléma vizsgálat, javítás könnyen.

Funkció BST501 Plusz autó motor elektromos probléma teszter

1. Teszt autó érzékelők, valamint alkatrészek feszültség vagy ellenállás pulzus, illetve a vizsgált elektromos áramkör. Hogy rövid circuts, rossz föld könnyű megtalálni.

BST501 Plus funkció a multi méter, de minden érték célja a gépjármű használata kifejezetten. Így a teszt legnagyobb, legkisebb, illetve a jelenlegi feszültség, ellenállás pulzus érzékelő, autóipari alkatrészek elektromos áramkör . Van grafikon megjelenítéséhez.

2. Szimulálni érzékelők dolgozni ECU

Az ügyfelek húzza ki érzékelők ECU-t, majd csatlakoztassa BST501 Plusz ECU (használja BST501 jel vezetéket csatlakoztassa a ECU jel pin), használja BST501 Plusz szimulálni érzékelők dolgozni, bemeneti érzékelők feszültség vagy ellenállás jel, hogy ECU, bíró probléma az érzékelők vagy ECU beállításával jel között érzékelők, illetve ECU-t. Majd ellenőrizze ECU-es motor dolgozik visszajelzés.

3. Teszt gépjármű üzemanyag befecskendező dolgozik

BST501 Plus teszt minőségű, nyitó, működik, atomizing minden 12v gépjármű üzemanyag befecskendezők. Ellenőrizzük a tüzelőanyag-befecskendező kiég, szivárgás, majd megakadt. Meg lehet próbálni, legfeljebb 6 egység 12v gépjármű üzemanyag befecskendezők együtt, ugyanabban az időben, vagy teszt őket külön-külön. Vagy teszt 6 egység üzemanyag befecskendezők a csoport annak érdekében, hogy a start motor, amikor javítás motor probléma, vagy üzemanyag befecskendezők probléma, vagy ECU probléma. Az ügyfelek állítható frekvencia szélesség pulzus a maximális 6 üzemanyag befecskendezők együtt, vagy külön-külön, ha a tesztelés, majd állítsa be injekció idő számít.

Megjegyzés. Ha az ügyfelek kell tesztelni, alacsony impedanciájú injektorok, BST501 Plus teszt maximum 2 alacsony impedanciájú injektorok együtt, egy időben. Mert a maximális kimeneti áram BST501 15A, de alacsony impedanciájú injektor jelenlegi 6A/set.

4. Teszt gépjármű üzemanyag-szivattyú működik

BST501 Plus teszt any12v gépjármű üzemanyag-szivattyúk szivárgás, elektromos rendszer üzemanyag-szivattyúk, hogy üzemanyag-szivattyúk ragadt. Beállítása haladási sebesség egyike, bármilyen 12v gépjármű üzemanyag-szivattyút, ha a tesztelés.

5. Teszt, tiszta klímaberendezés kompresszor

BST501 Plus funkció vizsgálat légkondicionáló kompresszor, tisztítás klímaberendezés kompresszor, majd állítsa be haladási sebesség kompresszor vizsgálatakor.

Összetevők BST501 Plusz autó motor elektromos probléma teszter

1. BST501 Plusz fő teszter

2. Autó akkumulátor-kábel ( fekete klip segítségével a föld, piros csipesz segítségével a hatalommal)

3. Üzemanyag befecskendező csatlakozó kábel (egy kábel, 6 aljzat annak érdekében, hogy csatlakoztassa maximum 6 injektorok)

4. Üzemanyag-szivattyú csatlakozó kábel (egy kábel, 2 repülni vezetékek annak érdekében, hogy kapcsolatot üzemanyag-szivattyú vagy a légkondicionáló kompresszort)

5. Automatikus érzékelő áramkör csatlakoztatása klip ( fekete klip segítségével a föld, piros toll segítségével a jel vezetékes érzékelők)

6. Auto ECU jel pin csatlakozó kábel ( sárga vezeték csatlakoztatására a jel pin ECU )

7. A kézikönyv angol nyelvű CD-t a művelet videó

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a funkció BST501, valamint BST501 Plusz más, BST501 csak vizsgálati üzemanyag befecskendezők, üzemanyag-szivattyú, klímaberendezés kompresszor. BST501 Plus funkciót.

Ha az ügyfelek, akik BST501 üzemanyag befecskendező teszter már, hogy a frissítés a BST501, hogy BST501 Plusz, kérjük lépjen kapcsolatba a BST-t, adja vissza a BST501 teszter, fizetni promóciós ára 100 USD. Frissíteni fogjuk az BST501, hogy BST501 Plusz. Az ügyfelek kell fizetni szállítás.

 • Csomag Súlya: 1.5kg (3.31lb.)
 • Csomag Méret: 24cm x 16cm x 13cm (9.45in x 6.30in x 5.12in)
 • Készülék Típus: darab

 • Szoftver Verzió: engine problem test
 • Elektronikus: No
 • Elem Súlya: 1.5kg
 • Elem Szélessége: 16cm
 • teljesítmény: 9W
 • Elem Típusa: Electrical Testers & Test Leads
 • Modell Neve: BST501 Plus
 • Anyag Típusa: elektromos tábla
 • Elem Hossza: 24cm
 • Külső Vizsgálati Tanúsítvány: ISO9000
 • Elem Magasság: 13cm
 • Márka Név: BSTSparkTec
 • Feszültség: 12V
 • Hardver Verzió: engine problem test

Vélemények

Projectrockstar | 2017-10-20

excellent

5 / 5

Tatyana Polyakov | 2018-03-27

Good morning Nancy thousand apology for not having registered the team the problem that has not reached Nicaragua and arrived at the reception to send it to Nicaragua I will register but I need you to know that I have not tried I will trust your word any problem later help me please Thank you Mario Berrios

5 / 5

Dionlovleyclaire | 2018-03-26

Product and package is good. I will test product and me will answer again.

5 / 5

Pearl1982ri | 2018-01-25

fast shipping...item as described

5 / 5

Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek

A legjobb