Cai / városi ház, gyanta utánzat jade ajándékok, háztartási díszek, üveg, achát . Feng Shui száz .

Rendelkezésre állás: Készleten

Ft53 002

Termékleírás

Modellezés:Állat

Csomag:Karton csomagolás

Származási hely:Zhejiang

Nyomtatott LOGÓ:Lehet

E szabadalom források:Nincs

Méret:28 * 12 * 27cm

Támogatás kifizetések:Van

Alapanyag:Mesterséges , egyéb

Pujiang Megyei friends of the Arts & Crafts Gyári található a világ legnagyobb kis áru, nagykereskedelmi város ( Yiwu , Zhejiang ) gyűjteménye termelés, kutatás-fejlesztés, valamint az értékesítés, a privát szektor , most van egy értékesítési bemutatóterem a Yiwu Nemzetközi Kereskedelmi Város ( Yiwu Nemzetközi Kereskedelmi Város, kerület C3-7660 osztály ajándék áruház ) Fő termékek közé gyanta kézműves ( mindenféle utánzatot, jade kézműves, feng shui díszek , esküvői díszek, üzleti ajándékok , haza díszek, réz díszek ) , kő, valamint kézműves ajándékokat, mint a kristály . Miután évekig fejlesztési van egy nagy számú ügyfél kapcsolatok , valamint a bevált, hosszú távú, stabil, együttműködési kapcsolatok számos kiskereskedelmi ügynökök. Mindig hangsúlyozd ki, ugyanazon az áron, mint a cucc , ugyanaz a cucc, komolyan, mint a koncepció a szolgáltatás üzleti minden ügyfél, így képes volt túlélni ezt az összetett, hogy a tenger . Kiváló minőség, alacsony ár a célja, hogy a gyár . Üdv nagykereskedők egész a vásárlás, vagy a minta feldolgozása .

Név : Town house / Cai

Méretek : 28 * 12 * 27cm

Anyag: Műgyanta

Csomagolás : karton Környezetvédelmi csomagolás

Átfogó, több kameraállás mutatja

Kirin , is ismert, mint Tian Lu , gonosz szellemek , száz megoldások , összesen négy nevet , az ősi Kínai mítoszok, legendák, egy állat, egy vezető, ló , Lin méter , a formája, mint egy oroszlán , szürke kabát , repülni. Bátor a rengeteg ételt , pénzt nátrium-élelmiszer-Kvartett . Legenda bátor megszegése esetén a mennyben , a Jáde Császár, hogy jó neki, csak a jólét, minden irányban, az élelmet, mindent elhisz, amit anélkül, hasmenés , lehet, hogy Szerencsés Kincs , nem csak a különleges, természetfeletti erőkkel . A kínai hagyomány egy " bátor ," a vám -, a Sárkány, Oroszlán, Tánc, mintha ez a gonosz hely, oszoljanak

Úgy is ismert , mint Tian Lu , Gonosz , száz megoldások összesen négy nevet , az ősi Kínai mítoszok, legendák, egy állat, egy vezető, ló , Lin méter , a formája, mint egy oroszlán , szürke kabát , repülni. Bátor a rengeteg ételt , pénzt nátrium-élelmiszer-Kvartett . Legenda bátor megszegése esetén a mennyben , Jade Jól neki, csak a fiskális oldalról eszik , nyelési mindent, anélkül, hasmenés , lehet, hogy Szerencsés Kincs , nem csak a különleges, természetfeletti erőkkel . A kínai hagyomány egy "bátor" gyakorlatok , Sárkány, Oroszlán, Mint , hogy van ez a hely, ki gonosz szerencsét hoz, s az öröm szerepe . A régi időkben , a császár le, hogy a közönséges emberek összpontosít gyűjtése, valamint visel, bátor, bátor kívül Szerencsés , gonosz hatásokat, valamint a város, a ház , a Jupiter , valamint elősegítik a házasság stb.,

A lakberendezési iparág az elmúlt években, hogy támogassák a " lámpatestet , újra dekoráció ," a népszerű trend , műgyanta termékek, mert a kiváló technológia, termék a tökéletes hangulatot. Minden családnak megvan a maga egyedi varázsa , egyre több ember 's kedvenc , sőt, szerves része a modern lakberendezési dísztárgyak . Azért, mert az olcsó, ünnep, ajándék vált, mindenki 's választás.

Annak érdekében, hogy ne befolyásolja a megjelenése a termék csomagolásán használjuk drága környezeti karton

A termékek a logisztikai folyamat, hogy jobb a biztonsága érdekében a termék a dobozon kívül, a termékek fa megerősítése ( pl. ahol nincs közvetlen hozzáférést biztosít a logisztikai igények átvétele vagy átadása átvétel távoli helyekre javasoljuk, hogy az ügyfelek fa megerősítés Dobozonként fa díj nem kerül felszámolásra 8 jüan )

Ha az ügyfélnek meg kell fizetnie a következő kiválasztási vonal után azonnal az áthelyezést olyan, hogy jobb, tájékoztatják az ügyfelet időben történő hozzáférést banki információk

A következő esetekben nem egy minőségi probléma , kérjük, nézd meg közelebbről, mielőtt egy ilyen maximalista nem fogadja el az alábbi feltételeket , kérjük, figyelmesen lövés szélén tulajdonosok elkerülése érdekében befolyásolja a vásárlási élmény , kívánok boldog vásárolni !

Egy természetes kristály, jáde termékek, Binglie , pamut , mintás , színes, fényes, különböző természeti jelenségek , minden egyes terméket nem lehet pontosan ugyanaz. Miatt anyagi kapcsolatok , baba vagy a kézzel faragott szobrok , erőfeszítéseket hatással lesz a mérete a baba 's méret, súly, ez kézzel faragott minden darab termék mérete, súlya nem teljesen következetes . Kérjük, az irányadó természetben kapott .

2 , bronz öntés a magas hőmérséklet gipsz modell készült , eltérő rendelkezés hiányában a termékeket szilárd termékek üreges , majd az alján van egy kicsi száj , benne a homok , fehér vakolat blokk , kisebb karcolások , homok lyukak hegesztett létrehozott karakterek írás nem világos , nem egyeztethető össze a leírás súly normális . Nem egy minőségi probléma .

3 , üveg, gyanta, anyag, termék színe változik egy kicsit a különböző arányú telepítés mester paletta , kitöltése, illetve a hőmérséklet , a magas hőmérséklet töltő-néha lesz buborékok, egyenetlen színű normális jelenség . Nem a tömeg tartomány .

4 , 100% shop baba kép a kedves, amennyire csak lehetséges, összhangban a fizikai , de amikor a fények probléma felvétel készítésekor a felvételi különböző szögekből , különböző monitorok, illetve a személyes megértése szín különböző szögekből szín problémák

  • Csomag Súlya: 4.5kg (9.92lb.)
  • Készülék Típus: Pár
  • Csomag Méret: 45cm x 30cm x 16cm (17.72in x 11.81in x 6.30in)

Vélemények

Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek

A legjobb